Участь представників студентського самоврядування у роботі круглого столу

20 квітня 2011 року в Миколаївському державному аграрному університеті в рамках проекту "Реалізації гендерної політики в Україні" було проведено круглий стіл на тему: "Запобігання торгівлі людьми в Україні".

Участь представників студентського самоврядування у роботі круглого столу.

У роботі круглого столу взяли участь представники студентського самоврядування університету і старший оперуповноважений в ОВС ВБЗПТЛ УМВС України в Миколаївській області Андрій Миколайович Годун, який проінформував присутніх про значущість для суспільства проблеми експлуатації та торгівлі людьми і важливість вирішення даної проблеми вже найближчим часом.

Участь представників студентського самоврядування у роботі круглого столу. Участь представників студентського самоврядування у роботі круглого столу. Участь представників студентського самоврядування у роботі круглого столу.

Учасники також обговорили питання правових аспектів попередження неврегульованої зовнішньої трудової міграції і важливість правового захисту трудових мігрантів, що мешкають на території Миколаївської області. У ході роботи круглого столу розглядались питання повноважень правоохоронних органів щодо протидії торгівлі людьми та роль держави і кожного окремого громадянина у подоланні цього негативного соціального явища.

Участь представників студентського самоврядування у роботі круглого столу.

Учасники круглого столу висловили задоволення результатами заходу, а, зважаючи на високу зацікавленість студентів цим питанням, домовилися продовжити позитивну практику проведення подібних заходів.

В МДАУ в рамках проекту "Реалізації гендерної політики в Україні" було проведено круглий стіл на тему: "Запобігання торгівлі людьми в Україні".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget