Презентація програми стипендій Вищого франко-румунського інституту розвитку сільського господарства та харчових технологій

7 квітня 2011 року на базі Миколаївського державного аграрного університету за підтримки Посольства Франції в Україні і Групи ІSА м. Лілль (Франція) відбулася презентація програми стипендій Вищого франко-румунського інституту розвитку сільського господарства та харчових технологій ISFRADA. Презентацію проводили пані Ірен Гіяр, директор програми, та координатор київського офісу Ольга Рогоза.

Презентація програми стипендій Вищого франко-румунського інституту розвитку сільського господарства та харчових технологій.

По закінченню курсу та захисту дипломної роботи студент отримує подвійний диплом: Спеціалізований магістр "Міжнародний менеджер сільського господарства та харчових технологій", сертифікований Радою Вищих шкіл Франції, та магістерський диплом, виданий Міністерством освіти Румунії. Після успішного закінчення навчання студент починає працювати на підприємстві, для якого він був відібраний на початковому конкурсі за відповідним фахом.

Презентація програми стипендій Вищого франко-румунського інституту розвитку сільського господарства та харчових технологій.

За підтримки Посольства Франції в Україні і Групи ІSА м. Лілль (Франція) відбулася презентація програми стипендій Вищого франко-румунського інституту.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget