Студенти групи Б 4/4 відвідали Миколаївську державну податкову адміністрацію

15 квітня 2011 року студенти 4 курсу групи Б-4/4 обліково-фінансового факультету с куратором – асистентом кафедри бухгалтерського обліку Чебан Ю.Ю. – відвідали Миколаївську державну податкову адміністрацію, на базі якої з метою проведення профорієнтаційної роботи серед молоді та забезпечення органів державної податкової служби Миколаївської області кваліфікованими фахівцями відбувся "День відкритих дверей".

Студенти групи Б 4/4 відвідали Миколаївську державну податкову адміністрацію.

Відкрив зібрання Лаврешов А.Ю. – голова податкової адміністрації. З доповідями про особливості роботи підрозділів податкової адміністрації виступили керівники дев´яти підрозділів.

Начальник відділу кадрів оголосив особливості відбору та складання іспиту для отримання можливості працевлаштування в податковій адміністрації.

Більшість студентів зацікавили особливості та умови роботи в органах податкової служби, тому подібного роду зібрання є корисними як для студентів, так і для податкової адміністрації. Бажаємо студентам натхнення та успіхів, а податковій адміністрації – кваліфікованих кадрів!

Студенти 4 курсу обліково-фінансового факультету с куратором відвідали Миколаївську державну податкову адміністрацію.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget