66-ї річниця з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні

Колектив Миколаївського державного аграрного університету став учасником заходів, присвячених 66-ї річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Напередодні Дня Перемоги у Миколаївському державному аграрному університеті ветеранів Великої Вітчизняної війни привітав колектив університету, підготувавши концертну програму та святковий обід.

Після концерту ветерани змогли поділитися своїми спогадами зі студентами та представниками університету за фронтовими ста грамами.

На цьому свято Перемоги в університеті не закінчилося. Студенти-аграрії привітали ветеранів заводського району, вручивши солодкі подарунки та надавши адресну матеріальну допомогу.

У День перемоги над німецько-фашистськими загарбниками у Миколаєві до меморіального комплексу на честь героїв-десантників загону Ольшанського вдячні мешканці прийшли віддати данину поваги тим, хто відстояв свободу нашої Батьківщини.

Разом з городянами вклонитися нашим визволителям прийшли студенти, викладачі та ректорат Миколаївського державного аграрного університету.

Напередодні Дня Перемоги у Миколаївському державному аграрному університеті ветеранів Великої Вітчизняної війни привітав колектив університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget