Дива напередодні Дня Святого Миколая

Миколаївський державний аграрний університет завжди мав славу університету-благодійника. Підтвердженням цьому завжди були, є і будуть добрі справи, які робить ректорат університету та студентський актив.


Перед Новорічними та Різдвяними святами колектив університету завжди організовує благодійні акції, тому що саме в цей час відбуваються дива та здійснюються мрії. Найбільше дива чекають діти, тому ректорат та студентський актив вирішили здійснити найзаповітніші мрії вихованців Привільнянської спеціальної школи-інтернату. 8 грудня студентський актив став помічником Святого Миколая, відправившись до села Привольне, щоб дізнатися, про що мріють маленькі вихованці школи-інтернату. Разом з учнями 1-6 класів студенти писали листи Святому Миколаю. Того ж дня листи було доставлено до університету. Уся без винятку студентська молодь взяла участь у здійсненні дитячих мрій. Студентський актив придбав на зібрані гроші подарунки, які й вручили маленьким мрійникам напередодні Дня Святого Миколая. Але на цьому дива не завершилися. Колектив Миколаївського державного аграрного університету подарував своїм підопічним принтер та солодощі до Нового року.


Це справді велика честь та задоволення здійснювати дитячі мрії. У цей день подарунки одержали майже 90 учнів. В інтернаті з радістю приймали посланців доброї волі. Діти були вражені, щасливі і задоволені, вони співали пісні, розповідали вірші, скоромовки, колядки, щоб віддячити нам за подарунки. А студенти, у свою чергу, отримали багато позитивних емоцій, радість від спілкування з дітьми та погляд щирих вдячних дитячих оченят. Ми згадували своє дитинство: співали пісні, водили разом з учнями хороводи. Ми настільки в них закохалися, що не хотіли їх полишати, а вони зі сльозами на очах проводжали нас. Немає нічого кращого, ніж дарувати радість дітям, бо діти – це майбутнє...


Дякуємо всім студентам Миколаївського державного аграрного університету, які взяли участь в благодійній акції.

Анастасія Рукавиця,
студентський декан факультету ТВППТ

Завжди були, є і будуть добрі справи, які робить ректорат університету та студентський актив.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget