Зустріч органів студентського самоврядування з ректором університету

15 грудня 2010 року відбулася зустріч органів студентського самоврядування з ректором університету, метою якої було підбиття підсумків роботи за рік. Кожен студентський декан доповів про досягнення на своїх факультетах. Також прослухали результати моніторингу цін різних ВНЗ міста Миколаєва, який був проведений задля визначення доступності навчання в МДАУ. Виявилось, що студенти Миколаївського державного аграрного університету, маючи найкращі умови для навчання, проживання та відпочинку, сплачують на порядок менше за ці послуги ніж інші студенти Миколаївських ВНЗ.


Голова студентського профспілкового комітету поінформував про перші результати роботи Миколаївської громадської організації "Творити добро", що в майбутньому відкриває перспективи реалізації різноманітних соціальних і благодійних проектів.


Останньою ноткою зустрічі став колективний перегляд одного з випусків студентського дайджесту МДАУ, присвяченого гуртожиткам університету.


У цілому зустрічі такого формату допомагають студентській молоді перейнятися навчально-науково-виховними проблемами університету та відчувати відповідальність за їх вирішення.

Відбулася зустріч органів студентського самоврядування з ректором університету, метою якої було підбиття підсумків роботи за рік.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget