Обласні спортивні ігри серед студентів ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, що мешкають у гуртожитках

В період з 31.05 по 05.06.2010 року в м. Біла Церква відбулися Всеукраїнські спортивні ігри серед аграрних ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. В цих змаганнях взяли участь збірні команди університету з баскетболу (чоловіки), баскетболу (жінки), волейболу (жінки), легкої атлетики та вільної боротьби.


Чоловіча збірна команда з баскетболу серед 15 збірних команд аграрних ВНЗ України завоювала ІІ місце. До цього успіху своїх зусиль доклали: Опанасенко Ю. (Е 2/6), Федорещенко М. (Е 3/5), Масеєвський В. (А 1/4), Сербенко А. (Т 3/3), Хмельов С. (Б 2/6), Ржанніков В. (Б 3/7), Сидорчук О. (М 3/2), Кучер Р. (Е 2/1) та Мартиненко П. (ЗЕД 4/2). Підготував команду викладач кафедри фізичного виховання Нікольчев А.Д.


В змаганнях з легкої атлетики Защихин Борис, студент групи А 2/1, посів ІІІ місце в бізі на 100 м з результатом 10,9 сек., а в бізі на 200 м з результатом 22,6 сек. посів ІV місце. Тренер – ст. викладач кафедри фізичного виховання Саказли Ф.І.


В змаганнях з вільної боротьби Марченко Станіслав, студент групи Е 4/1, та Багрій Олег, студент групи М 1/2, стали бронзовими призерами у ваговій категорії 84 кг. Тренер – викладач кафедри фізичного виховання Нідялков С.М.

Кафедра фізичного виховання виражає вдячність нашим спортсменам за високу самовіддачу і бажає подальших успіхів.

В м. Біла Церква відбулися Всеукраїнські спортивні ігри серед аграрних ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget