Секційне засідання конференції на базі кафедри інформатики

14-15 квітня 2010 року на базі кафедрі інформатики проходило секційне засідання Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу "Сучасні комп´ютерні технології в економіці й освіті". У секційному засіданні взяли участь студенти, викладачі кафедри, а також гості конференції.


У наукових доповідях піднімалися актуальні питання проблем використання обчислювальної техніці у сільському господарстві, економіці, менеджменті, педагогіці тощо. Упродовж роботи секції були заслухані та обговорені доповіді за такими актуальними темами, як використання ланцюгів Маркова для прогнозування соціально-економічних процесів (доцент Ш.М. Іхсанов), формування пізнавальної самостійності студентів у процесі вивчення дисципліни "Інформатика та комп´ютерна техніка" (доцент К.О. Кирей), планування багаторівневих систем управління на основі використання СППР "Microsoft Project" (доцент Л.Я. Боборикіна), використання програмних продуктів фірми "1С" в інноваційній діяльності навчальних закладів (асистент Л.М. Макарова), використання інформаційних технологій в навчанні (асистент Л.О. Борян), оцінка взаємозв´язку витрат праці та капіталовкладень у виробництво сільськогосподарської продукції з використанням функції Кобба-Дугласа (старший викладач Н.В. Веселівська), автоматизована система управлінням учбовим закладом (в.о. доцента Південнослов´янського інституту Київського Славістичного університету І.М. Худякова) та багато ін.




Секційне засідання пройшло на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням як молодих вчених, так і студентської молоді.


Обрана тема секційного засідання Причорноморської регіональної науково-практичної конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну досвідом із зазначеної проблематики.

На базі кафедрі інформатики проходило секційне засідання "Сучасні комп´ютерні технології в економіці й освіті".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget