Новітній інтелект України

Освіта є фундаментом економіки, що ґрунтується на знаннях – економіки постіндустріального, інформаційного суспільства. Сьогодні освіта – найважливіший засіб і ресурс становлення всебічно розвиненої, креативної особистості, здатної та готової для прийняття відповідальних рішень в умовах вільного вибору.

Освіта є важливою складовою інноваційного підходу до знань. Сьогодні є необхідність визначити двох складових вищої освіти: масової, яка дає базові знання більшості населення України, проте не залучає до освіти новітні наукові досягнення; і передова, яка готує професійно компетентних та конкурентоспроможних фахівців.

Розвиток національної економіки в інформаційному суспільстві сьогодні неможливий без змін національних пріоритетів щодо якісної підготовки фахівців.

Уперше на базі Миколаївського державного аграрного університету було проведено регіональний етап IV Всеукраїнського молодіжного конкурсу "Новітній інтелект України". Тісна співпраця Миколаївського державного аграрного університету з Міжнародною благодійною організацією "Фонд сприяння розвитку здібної та обдарованої молоді" дала можливість зробити перший крок до налагодження роботи з обдарованою молоддю.

У конкурсі взяло участь 39 учасників загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів Миколаївської області, що представили конкурсній комісії роботи за економічною та гуманітарною тематикою.

Усі роботи були оригінальними та змістовними, що охопили різні аспекти зазначених напрямів. Проте журі довелося визначати найкращих авторів робіт. Серед них – студенти Миколаївського державного аграрного університету: економічний напрям – І місце посіла Зарічна Людмила, студентка обліково-фінансового факультету; ІІ місце посіла Вергун Марія, студентка обліково-фінансового факультету; гуманітарний напрям – І місце посіла Твардовська Віта, студентка факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.

Вітаємо наших переможців та бажаємо успіху та перемоги на заключному етапі Всеукраїнського молодіжного конкурсу "Новітній інтелект України", що відбудеться наступного місяця у Києві.

Редколегія газети "Агросвіт" Миколаївського державного аграрного університету

Уперше на базі МДАУ було проведено регіональний етап IV Всеукраїнського молодіжного конкурсу "Новітній інтелект України".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget