Економіка та фінанси в умовах глобалізації: досвід, тенденції та перспективи розвитку

21-23 квітня 2010 року відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Економіка та фінанси в умовах глобалізації: досвід, тенденції та перспективи розвитку" на базі Макіївського економіко-гуманітарного інституту. В конференції взяли участь дев´ять науковців Миколаївського державного аграрного університету на чолі із завідувачем кафедри бухгалтерського обліку доц. Дубініною М.В. та завідувачем кафедри фінансів доц. Кушніром І.В.




Виступи доцентів кафедри фінансів Бурковської Алли Валентинівни та Данік Наталі Вадимівни стосовно перспектив розвитку фінансових відносин в АПК в умовах глобалізації було відзначено, як найзмістовніші та враховано в резолюції міжнародної конференції.




Аспіранти Миколаївського державного аграрного університету Лункіна Т.І. та Мельничук Л.С. гідно представили та апробували результати наукових досліджень власних кандидатських дисертацій.




В перервах між науковими семінарами було відвідано вугільні та соляні шахти Донеччини.


ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Економіка та фінанси в умовах глобалізації: досвід, тенденції та перспективи розвитку".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget