Аграрна освіта та наука: стан і перспективи розвитку

7-9 грудня 2009 р. відбулася науково-практична конференція "Аграрна освіта та наука: стан і перспективи розвитку", на якій було обговорено проблеми сучасного розвитку аграрної освіти та університетської науки та запропоновано шляхи їх вирішення. Проаналізовано стан та визначено пріоритетні напрямки реформування та інтеграції аграрної освіти та науки у європейський освітній простір.


У роботі конференції взяли участь ректори аграрних ВНЗ III-IV рівнів акредитації, представники Міністерства аграрної політики України, академіки Української академії аграрних наук, науково-педагогічні працівники, аспіранти та докторанти. До президії оргкомітету увійшли директор Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва Міністерства аграрної політики України, к.пед.н., професор Т.Д. Іщенко (голова); директор Науково-методичного центру аграрної освіти України Міністерства аграрної політики України, к.пед.н., доцент М.П. Хоменко; ректор Миколаївського державного аграрного університету, д.т.н., професор, член-кореспондент УААН В.С. Шебанін; заступник начальника Департаменту кадрової політики, аграрної освіти та науки, начальник управління кадрів В.Г. Шведов; доктор економічних наук, академік-секретар Відділення аграрної економіки і земельних відносин УААН С.М. Кваша.


На пленарному та секційних засіданнях конференції було заслухано та обговорено 46 доповідей.


В холі навчального корпусу №5 Миколаївського державного аграрного університету працювала виставка навчально-методичної та наукової літератури "МДАУ – на шляху до входження у світовий освітній простір".


Гості Миколаївщини висловили вдячність ректорові університету В.С. Шебаніну, першому проректору Д.В. Бабенку за високий професійний рівень організації конференції.


Матеріали науково-практичної конференції "Аграрна освіта та наука: стан і перспективи розвитку" (7-9 грудня 2009 р.)

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget