Відкрита нарада зі студентською колегією

2 червня 2009 року ректор університету В.С. Шебанін провів відкриту нараду зі студентською колегією за участю представників студентського самоврядування структурних підрозділів Миколаївського державного аграрного університета.


На порядок денний було винесено шість питань щодо ролі студентської самоврядної організації у науково-навчально-виховній роботі університету, а саме:
  1. вплив студентського самоврядування на підвищення якості освіти;
  2. студентська наукова діяльність;
  3. студентське самоврядування у формуванні культурного середовища;
  4. роль студентської колегії у дотриманні режиму економії;
  5. студентські ініціативи у піднесенні іміджу університету;
  6. робота студентського самоврядування із абітурієнткою базою.

За кожним питанням було підбито підсумки 2008-2009 н.р. та окреслено перспективи роботи студентської колегії на наступний навчальний рік.


За результатами наради студентський президент МДАУ, студентські декани факультетів та студентські лідери коледжів університету визначили сильні сторони своєї роботи, зокрема високу соціальну активність, благодійність, систематичну виховну роботу в гуртожитках. Окрім того, було визначено напрями подальшої роботи, за якими студентській колегії необхідно посилити та удосконалити свою діяльність, а саме: покращення роботи студентського наукового товариства, активізація роботи із майбутньої абітурієнтською базою.

У цілому такі зустрічі дають змогу студентським лідерам відчути не лише цікавість та насиченість студентського життя, а й не забувати про відповідальність перед кожним студентом за захист його прав й інтересів, відповідальність за підтримку високого іміджу університету.


Отож для студентської колегії Миколаївського державного аграрного університету попереду активний відпочинок – час підготовки до наступної – вересневої – зустрічі із В'ячеславом Сергійовичем.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget