Cпортивні досягнення студентів МДАУ у травні 2009 року

Дійсні чемпіони України з армспорту серед юніорів Мусаелян Мгер та Ануфрієва Любов, студенти агрономічного факультету, брали участь в Чемпіонаті України з армспорту серед дорослих, який проходив 3 травня 2009 року у м. Одесі. На цих змаганнях Ануфрієва Л. посіла ІІ місце, а Мусаелян М. – ІІІ місце та увійшов у збірну команду України, яка буде захищати честь нашої країни на Чемпіонаті Європи в Болгарії.


10 травня 2009 року в м. Миколаєві пройшов Кубок України зі спортивних танців, де студент факультету ТВППТ, Іващенко Олександр посів І місце.

16 травня 2009 року в м. Києві відбувся Чемпіонат України з карате серед дорослих. Король Тамара – студентка економічного факультету 3 курсу – спортивна гордість нашого університету, яка неодноразово займала призові місця на змаганнях світового рівня, стала чемпіонкою України.


15-17 травня 2009 року у місті Одесі відбувся Кубок України з карате серед чоловіків, на яких студент 3 курсу факультету механізації сільського господарства Коробков Володимир посів ІІІ місце.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget