Науково-практичний семінар Німецького аграрного центру


13-14 травня завідуючий кафедрою тракторів та с/г машин Бондаренко О.В. та начальник міжнародного відділу МДАУ Вишкварков В.В. брали участь у науково-практичному семінарі Німецького аграрного центру на тему "Сучасна сільськогосподарська техніка в агропромисловому комплексі України".


Організаторами семінару виступили фірми CLAAS, LEMKEN, AMAZONE, RIELA та Мінагрополітики України. На конференції було розглянуто основні питання розвитку агрокомплексу, висвітлено основні напрями діяльності НімАЦ та деталі співпраці з вищими аграрними навчальними закладами України. Безумовно, такі та подібні заходи наразі дуже актуальні та будуть проводитись і надалі. Участь представників нашого університету в конференції ще раз підтвердила європейську зорієнтованість розвитку вищої аграрної освіти на Миколаївщині та в Україні взагалі.


На фото зліва направо: завідуючий кафедрою тракторів та с/г машин МДАУ Бондаренко О.В., директор НімАЦ Хайнріх Шюле, начальник міжнародного відділу МДАУ Вишкварков В.В., завідуючий сектором сфери знань "Техніка та енергетика аграрного виробництва" НМЦ аграрної освіти Мінагрополітики України Борхаленко Ю.О., старший викладач кафедри економіки с/г МДАУ Полішкевич О.Р.

Науково-практичний семінар Німецького аграрного центру.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget