Наші добрі справи

Миколаївський державний аграрний університет по праву називають острівцем добра і милосердя, де студент, викладач постійно відчуває внутрішню потребу допомагати уразливим верствам населення – самотнім, хворим літнім людям, інвалідам, ветеранам війни і праці, дітям.

Саме з ініціативи студентської самоврядної організації (студентської колегії) університету розроблено заходи, спрямовані на захист студентів (сиріт, напівсиріт, інвалідів, потерпілих від Чорнобильської трагедії, позбавлених батьківського піклування); на матеріальну підтримку ветеранів війни, інвалідів Заводського району, людей похилого віку Міського притулку, вихованців Будинку дитини, учнів Привільнянської школи-інтернату.


Уже 5 років поспіль за покликом серця студенти, викладачі університету організовують і проводять благочинні акції "Твори добро", "З добром і милосердям до людей", "Тепло наших сердець", кошти від яких ідуть на конкретну адресну допомогу.

Приємно, що університетські добрі справи не залишаються поза увагою. Так, МДАУ на першому загальноміському конкурсі "Благодійник року 2008", який проводився за ініціативою оргкомітету соціального партнерського проекту "Благодійний сезон 2008. Миколаїв – місто соціальних ініціатив", визнано переможцем у номінації "Ініціативна група/колектив".


Не залишати людину саму з бідою – життєве кредо студентства, науково-педагогічних працівників університету. Позитивний ефект від благочинної діяльності – це зігріті душі людей, наповнені вірою в добро, любов, повагу й милосердя!

Саме відчуття того, що ми їм потрібні, що Вони чекають на нас у будні і свята, керує нашою благородною, доброчинною діяльністю. І ми надалі будемо це робити для обділених долею людей, щоб почути від них: "Спасибі, рідні, що не забуваєте про нас! Спасибі, що Ви є у нас! Дай Бог Вам здоров'я, успіхів у навчанні і житті!". Це справа нашого сумління, святий обов'язок перед ними! Тому продовжуймо творити добро, залучаємо до цього інших.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget