Спортивне свято "Нумо, дівчата!"

18 березня 2009 року в головному корпусі нашого університету пройшли змагання "Нумо, дівчата". У цих змаганнях брали участь збірні команди першокурсниць факультетів: агрономічного, економічного, ТВППТ, механізації с.г. У програмі було сім естафет: естафета з дротиками, естафета зі скакалкою, естафета з баскетбольними м'ячами, естафета з ракетками, естафета "Одягни спортсмена", стрільба, комбінована естафета. Але найбільше часу та сил дівчатам було потрібно для підготовки конкурсу зі стрільби.


У перервах між естафетами всі учасники змагань, гості, жюрі, вболівальники подивилися показові виступи чемпіонів України з кікбоксінгу Булгакової Олесі та Махині Івана. Дуже яскравим був виступ збірної команди з баскетболу учнів ДЮСШОР №4 м.Миколаєва, срібних призерів Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. Вони показали свою майстерність та вміння володіти м'ячем нашим студентам, які в цей час на заняттях вивчають та здають нормативи з баскетболу. Але найбільшу кількість аплодисментів зібрала студентка групи ЗЕД 3/4 Котовська Марина за виконання східного танцю.


Наші змагання пройшли весело, яскраво. У важкій боротьбі перше місце посіла збірна команда факультету ТВППТ, друге місце посіла збірна команда факультету механізації с.г., а третє місце посіли дівчата економічного факультету.


Усі учасниці змагань були нагороджені солодкими призами, які забезпечили студентський профспілковий комітет та спонсори змагань – фірма "Біола". А переможці були нагороджені почесними грамотами та кубком. Так і закінчилось наше свято, на якому ми були раді бачити всіх.
Головний суддя змагань Пильненька Т.А.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget