Свято молодості, сили і краси

23 лютого в спортзалі головного корпусу МДАУ відбулося традиційне спортивне свято для першокурсників "Нумо, хлопці!", присвячене Дню захисника Вітчизни.

Поєдинок з армрестлінгу

Змагання розпочалися естафетами з військо-прикладних видів спорту, це були: естафета "Смуга перешкод", естафета "Проходження через тунель", естафета з баскетбольним м'ячем, спорядження магазина АК набоями, стрибки у мішках. Центральною частиною спортивного вечора були індивідуальні змагання з видів спорту: піднімання гирі, підтягування на перекладині, стрільби із пневматичної гвинтівки, жонглювання футбольним м'ячем, армрестлінгу. Ці змагання виховують якості, необхідні кожному захиснику Вітчизни: силу, спритність, влучність, волю до перемоги. Кульмінацією спортивного вечора було змагання з перетягування канату, яке викликало найбільше емоційне піднесення у вболівальників.

Перетягування канату

Яскравими фрагментами спортивного свята були показові виступи спортсменів нашого університету (Король Т. – майстер спорту міжнародного класу з карате) та області (майстри спорту та кандидати в майстри спорту з вільної боротьби та акробатики). Багато оплесків вболівальників та учасників змагань викликали номери художньої самодіяльності у виконанні Галагуза О. та Бородянського О.

Збірна команда факультету механізації сільського господарства – переможець змагань "Нумо, хлопці!"

У підсумку змагань найсильнішою командою стала збірна команда факультету механізації с.г. ІІ місце посіла збірна команда економічного факультету, ІІІ місце – у агрономічного факультету.

Переможцями в особистій першості стали студенти: з піднімання гирі – Белоус М. (КМС), група Ен 1/2; з підтягування на перекладині – Воїн О., група М 1/3; зі стрільби – Кучеренко Д., група М 1/1; з жонглювання футбольним м'ячем – Заговура Є., група Е 1/3; з армрестлінгу – Безуглий Ю., група П 1/1.
Переможець змагань зі стрільби – Кучеренко Д., група М 1/1

Переможців змагань було нагороджено перехідним кубком, почесними грамотами та призами.

Кафедра фізичного виховання висловлює подяку студентському профкому МДАУ за допомогу в проведенні свята.
Христенко Г.В., спортивний оглядач

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget